Salutació de l’alcalde

Salutació de l’alcalde

Sigueu molt benvinguts a la web de l’Ajuntament de Campdevànol.

Tant si ja coneixeu Campdevànol, com si és la primera vegada que us interesseu per la nostra vila, espero que trobeu en aquest espai, informació d’interès. Esteu davant del nou portal web de la corporació, posat en funcionament recentment i pensat per la seva interconnexió contínua amb els ciutadans i visitants, espero que us sentiu còmodes i us agradi.

El nostre municipi gaudeix d’una immillorable situació: porta d’accés als Pirineus. La nostre geografia ha estat, i és encara, font d’inspiració d’escriptors, pintors i altres artistes. El nostre terme compta amb una gran varietat de paisatges i de racons per descobrir: els paratges naturals de la Vall del Merdàs, la ruta romànica per les esglésies de Sant Pere d’Auïra i Sant Llorenç, l’esplendor del nostre camí ral,….Aquesta gran varietat de formes ens permeten gaudir de la natura amb intensitat i tranquil·litat alhora.

Però, a tot això cal afegir-hi el nostre llegat industrial i sanitari. Campdevànol acull des de fa noranta anys l’Hospital Comarcal del Ripollès i coordina amb encert l’atenció mèdica de bona part de la comarca. Però és que a més a més Campdevànol des del temps de les fargues ha estat reconegut com a municipi metal·lúrgic per excel·lència, amb empreses pioneres al sector, que ens projecten al món.

No podem defugir el nostre patrimoni cultural, centrat en la Gala, dansa ancestral reconeguda i respectada, símbol de la lluita medieval dels nostres avantpassats envers els senyors feudals; i el nostre origen vàndal, que ens distingeix i ens singularitza.

Aquesta combinació entorn-patrimoni-indústria ens proporciona una simbiosi única, irrepetible. Si això ho afegim a uns bons serveis i al caràcter únic de la gent, us puc dir amb certesa que Campdevànol és un lloc ideal per viure-hi, per passar-hi el cap de setmana o totes les vostres vacances.

Com alcalde, només dir-vos que és un honor tenir-vos aquí. Campdevanolencs, visitants sigueu-hi tots molt benvinguts!

Joan Manso i Bosoms
Alcalde de Campdevànol
Podeu seguir l’activitat de l’alcalde
Podeu contactar amb l’alcalde a:

jmanso@campdevanol.org