Esports i esdeveniments esportius

En el calendari d’activitats de la nostra vila hi destaquen diferents competicions de naturalesa esportiva de gran rellevància i interès. A continuació podeu trobar informació de les principals activitats que podeu practicar a Campdevànol, amb una atenció especial al programa de curses:

T’agrada córrer? – Calendari de curses i maratons
A Campdevànol podràs viure l’emoció de participar en un munt de curses de muntanya i carretera plenament consolidades:
Pots inscriure’t a la Cursa del Comte Arnau. Una cursa mitxa d’asfalt i terra amb 29 anys a l’esquena que es celebra el darrer dissabte de maig o primer de juny, en funció dels anys.
La Hivernal de Campdevànol, inclou tres proves per muntanya amb un circuït de 42 Km amb un desnivell acumulat de 6000 Mts, la Mitja amb un desnivell de 2100 Mts també acumulats, i la Popular de 12 Km amb un desnivell acumulat de 1050 Mts que transcorren el mes de febrer de cada anys pels entorns de Campdevànol i que organitza amb notable encert l’Associació Esportiva Sant Grau – GEC. Pots informar-te aquí.
La Sant Silvestre de Muntanya és una cursa que també organitza l’Associació Esportiva Sant Grau – GEC per acomiadar l’any, el dia 31 de desembre. A la seva pàgina web trobaràs quan s’acosti horaris i característiques.
I si encara no en tens prou l’Associació Esportiva Sant Grau i el Club Esportiu Ripoll apleguen fins a 7 curses que sumades a la Hivernal composen el Campionat del Ripollès de curses de muntanya. Informa’t sobre com córrer tot l’any aqui.
Camina pel nostres entorns
El Grup Excursionsista de Campdevànol organitza al llarg de l’any moltes i variades activitats per endinsar-te caminant en el nostre entorn. Coneix el calendari d’activitats del GEC aquí.
La nostra hípica
El Centre Eqüestre Niubó podràs aprendre a muntar a cavall. Els trobaràs a la Carretera de Gombrèn km.
3 o bé al telèfon 972731152
En BTT per Campdevànol
El Centre BTT del Ripollès t’apropa a les rutes cicloturístiques en bicicleta de muntanya al Ripollès.
Acosta’t al pàdel – Club Tennis i Pàdel Campdevànol
A la pàgina web del Club Tennis i Pàdel Campdevànol podràs reservar una pista pel teu partit.
El nostre gimnàs municipal
Coneix aquí els preus públics que el regeixen. Per veure les condicions d’ús, els horaris i la sol.licitud clica aquí.
La Piscina Municipal – Espai Nouvandalis
En el període d’estiu, de juny a setembre, obra les portes la piscina municipal del poble. Coneix aquí les tarifes i condicions d’accés.