En motiu del Benvinguts a Pagès, el programa de visites a pagès d’aquest darrer cap de setmana, la Formatgeria Palou de Campdevànol ha presentat un nou formatge elaborat amb llet crua i carbó alimentari dedicat a la Capitalitat Europea del Ferro 2017. El formatge vol ser un homenatge a Campdevànol i porta el nom del ball de la Gala i inclou elements intrínsecs a la nostra tradició fargaire i clavetaire, com el carbó.
La Dolors i en Jaume de la Formatgeria Palou de Campdevànol han presentat en el marc del programa de visites a Pagès d’aquest cap de setmana, el Benvinguts a Pagés un nou formatge. Es tracta d’una creació inspirada en el nostre municipi, que porta el nom de la Gala de Campdevànol i que inclou a la llet crua, carbó alimentari com a record a la nostra tradició fargaire i clavetaire.
El formatge es presenta també en el marc de la Capitalitat Europea del Ferro 2017 i pretén que esdevingui un element que aporti valor afegit a la promoció del municipi i de la Capitalitat.
La Dolors Arias de la Formatgeria Palou ha afirmat “ens feia il·lusió dedicar un formatge a Campdevànol, hem barrejat el nom de la Gala amb la relació amb el ferro amb el carbó alimentari i ha sortit aquest formatge que us convidem a tastar.” L’alcalde Joan Manso i la regidora de turisme Blanca Sánchez que han participat en el Benvinguts a Pagès han agraït la col·laboració de la Formatgeria Palou i han manifestat la importància de remar plegats per la promoció del municipi i del producte local de la nostra vila.